Alleen ben je sneller, samen kom je verder

Digitaliseren van je Dienstverlening

Alleen ben je sneller, samen kom je verder

28 februari 2019 Geen categorie 0

Samenwerken is het ultieme doel binnen veel bedrijven. Afdelingen of teams zouden in overleg en samen hun werk moeten doen. Dit komt het bedrijf ten goede, want jij wilt dat jouw klanten tevreden zijn. Wanneer er onderling geen goede samenwerking is zal uiteindelijk de klant hier namelijk de dupe van zijn en loop je misschien wel omzet mis als ondernemer.

Bovenstaande is helaas realiteit bij veel bedrijven. Oorzaken kunnen zijn dat medewerkers bijvoorbeeld veel op de weg zitten, thuis werken of op bezoek zijn bij klanten. Hierdoor zijn er minder fysieke contactmomenten en moet overleg plaatsvinden via e-mail, online-vergaderingen of chat.

Op veel werkplekken ontbreken vaak de middelen voor een efficiënte, effectieve en goede samenwerking. Verouderde technologie is wat op dit moment veel aan de orde is bij bedrijven. Bedrijven zullen dus op zoek moeten naar een oplossing. Een oplossing die voldoet voor de medewerkers en wat in een veranderende samenleving, waarbij mensen mobiel zijn, goed toepasbaar is.

Microsoft Office 365, de oplossing voor beter samenwerken?

Alle medewerkers kunnen met Microsoft Office 365 via één platform samenwerken. Communicatie verloopt sneller en beslissingen kunnen ook makkelijker genomen worden. Office 365 is een geïntegreerde oplossing die goed aansluit op de behoeften en verschillende werkstijlen van medewerkers. E-mail, delen en maken van bestanden, chat-, spraak of sociale functies, alles is mogelijk. Jouw medewerkers beschikken over de flexibiliteit en het vertrouwen om te werken op de manier die bij hen past.

Met Office 365 hebben jouw medewerkers de middelen die ze nodig hebben voor een optimale samenwerking.

Wil je zelf ontdekken wat Office 365 op het gebied van samenwerking kan betekenen voor jouw bedrijf?

Neem dan contact met ons op via 0321-386230 of mail naar info@flevoict.nl