Van passie naar productie

Digitaliseren van je Dienstverlening

Van passie naar productie

7 maart 2019 Geen categorie 0

Tijdens onze gesprekken met bedrijven komt vaak naar voren dat ze graag productieve, zelfstandige en fitte medewerkers willen. Maar hoe krijg je dit voor elkaar als werkgever?

Passie

Het begint met jouw passie, enthousiasme en bevlogenheid. Hier krijg je als ondernemer energie van en je word er gelukkig van. Door jouw passie voor het vak heb je immers besloten om je eigen bedrijf op te zetten.

Wanneer jij je passie deelt met je medewerkers, spreek je jouw medewerkers ook aan op hun talenten en ambities. Zij hebben ooit besloten om bij jou te solliciteren dus willen ook onderdeel zijn van jouw passie. Je mag er immers vanuit gaan dat een medewerker ook kiest voor een bedrijf wat past bij haar of zijn ambitie of talenten. Dus als jij je passie kan delen met jouw medewerkers zullen zij zich beter gehoord voelen, meer betrokken zijn bij het bedrijf. En niet geheel onbelangrijk… Een gelukkige medewerker is vaak creatiever, minder ziek, wil blijven groeien en ontwikkelen enz. De positieve effecten zijn talloos.

Gelukkige medewerkers zijn de ambassadeurs van jouw bedrijf

Als ze geloven in het bedrijf waar ze werken en achter de producten staan die ze verkopen zullen ze dat ook naar buiten toe uitstralen. Gevolgen hiervan zijn een positief imago en positieve merk- en klantbeleving.

Jouw bedrijf is professioneel

Je doet alles aan een gezond werkklimaat voor jouw medewerkers. De medewerkers zijn betrokken, zorgen voor een positief imago en zijn professionals. De groei van jouw bedrijf, de samenwerking van de medewerkers zorgen voor een hogere productiviteit.

De waan van de dag wil jij niet laten regeren binnen jouw bedrijf. Zaken moeten gestructureerd gedaan worden. Je wilt als ondernemer ook tijd hebben om zelf aan je bedrijf te werken in plaats van in je bedrijf werken. Je wilt tijd vrijmaken om aandacht te besteden aan jouw PASSIE!