Natuurlijk en avontuurlijk

Digitaliseren van je Dienstverlening

Natuurlijk en avontuurlijk

23 april 2019 Geen categorie 0

Tijdens de 2e Xperience day zal Cor Spronk, Mentor en Spreker, het evenement begeleiden als voorzitter.

Als ondernemer spreek ik regelmatig tijdens een evenement of treed ik op als dagvoorzitter. Tijdens mijn bijdrage creƫer ik een sfeer waarbij jij als publiek het gevoel krijgt dat ik je persoonlijk in de ogen kijk. Zo weet ik je te boeien, te raken en te inspireren. Mijn troef is mijn warmte en betrokkenheid. Soms zoek ik de grenzen op en neem ik je mee op avontuur. Ik daarbij humor en zelfspot niet uit de weg.

Als dagvoorzitter begeleid ik met souplesse het programma. Op het podium ben ik in mijn element en stel vragen die een ander niet durft te stellen. Altijd met respect. Het maakt me blij wanneer een evenement goed en ordentelijk verloopt en het publiek nieuwe kennis en inspiratie mee naar huis neemt.

Graag ontmoet ik u op 23 mei tijdens de Xperience day bij Flevo ICT.

Cor Spronk – Mentor en Spreker